Ne brini za mene Serija na RTL nova sa prevodom pocela

Ne brini za mene Serija sa prevodom

Nova turska akvizicija RTL Televizije je dramska serija ‘Ne brini za mene’ (orig. Benim Icin Uzulme) koja prati priču o dvijema tragičnim ljubavima – jednoj zabranjenoj od strane tradicije, dok će druga razoriti živote dvojici najboljih prijatelja. Sinan (Caglar Ertugrul) je izgubio oca dok je još bio dijete.

Tijekom nevremena na otvorenom moru, samo su se on i očev prijatelj Sahin (Unal Silver) spasili od smrti. Zbog osjećaja grižnje savijesti što nije uspio spasiti i oca, Sinan odlazi iz sela. Tamo se nije vraćao sve do završetka fakulteta i odlužene vojske. Sada već bogatog Sahina razveseli Sinanov povratak u rodni kraj, a u zahvalu što mu je spasio život, Sahin zaposli Sinana na vrlo visokoj poziciji u svojoj tvrtci.

Za Sinana se povratak kući učini savršenim, sve dok ne upozna Sahinovu drugu suprugu, prekrasnu Bahar (Oyku Celik). Oboje će doživjeti ljubav na prvi pogled te će pokušati učiniti sve kako bi je zadržali, unatoč zabrani tradicionalnih društvenih normi. Svaki slobodni trenutak provodit će zajedno, a ubrzo će se upustiti u strastvenu i vrlo opasnu vezu. Iako će tajiti svoju ljubav, netrpeljivost njihovih obitelji pojačat će nov problem – Baharin brat Harun (Eren Hacısalihoglu) i Sinanov brat Nijazi (Tansel Ongel) zaljubit će se istu djevojku, Buke (Fulya Zenginer), koja je u njihovo selo došla kao ispomoć u berbi čajevca. U želji da naudi Nijaziju, koji silno želi zaprositi Buke, njezin problematični bratić Serhat slučajno će ubiti Sinanovog i Nijazovog mlađeg brata. Zabranjena veza udane žene, mržnja među nekoć vrlo bliskim obiteljima i ljubav Turčina i kurdske djevojke mogli bi junake ove priče dovesti do tragičnog završetka.

Prva sezona serije „Ne brini za mene“ postala je najveći uspjeh turske televizijske kuće ATV, gdje je svoje emitiranje započela u studenome 2012. pa sve do do kraja sezone u lipnju ove godine. Međutim, konkurentska televizija Show TV zainteresirala se nastavak serije i na vrijeme otkupila prava za prikazivanje novih, još zanimljivijih epizoda koje se snimaju u gradovima Hopi, Rize, Trabzonu i Krasu (na obali Crnog mora na samom istoku Turske), te gruzijskom gradu Batumiju. Glavne uloge u turskoj verziji Romea i Julije, odnosno Bahar i Sinana, tumače lijepa Oyku Celik i novo glumačko lice u turskoj kinematografiji, Caglar Ertugrul. I dok se ovu iskusnu glumicu prekrasnih očiju hvali zbog glumačkih sposobnosti, zgodnog Caglara, koji je prije serije snimio samo film “Planina”, turski mediji vrlo rado uspoređuju s američkim kolegom Jakeom Gyllenhaalom. Ostale uloge u ovoj seriji tumače Fulya Zenginer (hrvatskim gledateljima poznata po ulozi Jeliz u seriji ‘Snažne žene’), Tansel Ongel (Alvise Gritti iz “Sulejmana Veličanstvenog”), Beyazıt Gulercan (Mumtaz Učar iz serije “Ezel”), Unal Silver (Atila Sinaner iz “Nebo i zemlja”), Sacide Tasaner (Halide iz “Izgubljene časti”), te Eren Hacısalihoglu, Rana Cabbar, Selin Sekerci i Sevket Capkınoglu.

Ovo je priča o ljubavi koja se događa samo jednom u životu! Ne propustite novu tursku dramsku seriju ‘Ne brini za mene’ koju RTL Televizija donosi na male ekrane već od ponedjelka 30. prosinca u 21:10 sati!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply